NEKADAŠNJA tinejdžerska zvezda i jedna od najpopularnijih latino-pevačica Anai, nastupiće još jednom u „Beogradskoj areni“ 20. decembra. Biće to njeno četvrto gostovanje u našem glavnom gradu - pre dve godine dvaput je sa grupom „RBD“ pevala u rasprodatoj „Beogradskoj areni“, a u martu je održala solo koncert u Domu sindikata. Junakinja meksičke tinejdž serije „Buntovnici“, ovoga puta predstaviće album „Mi Delirio Deludž Edition“, na kojem su i četiri nove pesme.
 Kada pomislim na koncerte u Srbiji, setim se čudesnih ljudi koji su bili predivni prema meni. Za nas, klince iz Meksika, bilo je gotovo nestvarno doći u tako daleku zemlju kao što je Srbija i osetiti ogromnu ljubav fanova. Nikada neću zaboraviti njihove ovacije i horsko pevanje. Bacili su me bukvalno na kolena i rasplakali - rekla je Anai, kojoj je, očigledno, Srbija postala nezaobilazna stanica na svakoj turneji.

Ulaznice za koncert meksičke pevačice koštaju 2.000 dinara (parter i tribine), 1.000 dinara (za roditelje) i 4.000 dinara (fan-pit). Oni koji budu poželeli da upoznaju Anai, fotografišu se sa njom i uzmu autogram, moći će to da učine kupovinom VIP ulaznice po ceni od 6.500 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар