EKSKLUZIVNO: Anahi postavila na noge Hrvate, Slovake, Špance in Slovence!


Mehiška igralka in pevka Anahi, ki se sedaj posveča izključno in zgolj pevski karieri je v nedeljo zvečer postavila na noge hrvaške, španske, slovaške in seveda tudi slovenske oboževalce! Naš portal je bil na ‘kraju zločina’!
Anahi , ki je postala latino kraljica twitterja, je na svoj koncert v prestolnici Hrvaške privabila tudi zavidljivo število slovenskih oboževalcev. Any je v Zagrebu imela svoj prvi koncert in videti je bilo, da smo ravno Slovenci že zelo utečeni v to evforijo, saj smo jo pričakali in se od nje tudi poslovili samo mi.
Že en dan prej so v Zagreb prišli njena spremljevalna skupina in hkrati tudi predskupina Matute, ter iz leta 2007 zmagovalec resničnostnega šova Latin American Idol, Carlos Peña (Penya band). Jorge D’Alessio, svak Anahi in član skupine Matute, si je tako v nedeljo dopoldan po enodnevnem počitku vzel prosto in hrvaško oboževalko Sandro povprašal kam se lahko v bližini odpravi nakupovati oblačila, kmalu za tem pa prijel prijetno presenečenje, da je nekaj deklet prišlo tudi iz Slovenije, kar ga je zelo pozitivno presenetilo.
Anahi je v hotel prispela na dan koncerta le nekaj ur pred svojim nastopom. ‘Zahvala’ temu gre včasih prijetnemu in lepemu snegu, ki pa je tokrat bil vse prej kot zaželen. Seveda s petimi zvezdicami ocenjen hotel, v katerem eno osebo na noč v običajni sobi stane 100€, je stopila prešerne volje in se s svojimi oboževalkami tudi malce pošalila. Njena replika na stavek ene oboževalke, ki ji je zavpila, da prihaja iz Slovenije, se je namreč glasila takole: »Super, jaz pa sem iz Mehike! To je dlje.«


HRVAŠKA + SLOVENIJA = PRIJATELJSTVO ali SLOVENIJA POJDI DOMOV
Čeprav se včasih minute vlečejo kot ure, je tokrat bilo prav drugače, ura koncerta se je bližala s svetlobno hitrostjo in gneča pred klubom Aquarious se je zmeraj bolj povečevala. Tako se nas je nekaj Slovenkzelo zabavalo in veselilo s hrvaškimi oboževalkami, ki so se mimogrede izkazale za odlično vodičke. Oboje smo se seveda strinjale, da tako hrvaški in slovenski oboževalci skupaj lahko spletejo dobra prijateljstva. Spet drugi pa so nato bili ljubosumni in so se tako na drugi del Slovenk, ki so v vrsti čakale prve, spravili z izjavami kot: »Slovenija pojdi domov!«
Večjega prerivanja, ko so se odprla vrata resnično ni bilo, tako da so Hrvati izpolnili svojo obljubo, ki so jo dali meseca marca na koncertu v Sloveniji. Se pa je zapletlo pri Meetu&Greetu. Za vstopnice VIP, za katero je posameznik moral odšteti kar 69€ in so tako vključevale srečanje s priljubljeno zvezdnico, se je marsikdo strinjal, da niso bile dovolj izkoriščene, saj so zvezdnico lahko videli za približno 5 sekund, dobili fotografijo in takoj morali zapustiti prostor, za nameček pa so jim prve vrste zasedli že vsi ostali, ki so imeli druge vstopnice.

INTERNACIONALNI KONCERT VSEKAKOR VREDEN OGLEDA
Malo po 19h uri so se  ugasnile luči v klubu in zaslišala so je kričanje najstnic, ki so povprečno bile stare 14 let. Prvi je na oder tako stopil Penya, simpatičen in izredno prijazen fant, ki bo kmalu praznoval svoj 23. rojstni dan in se je usedel v srce tudi marsikateri Slovenki.  Svoj nastop je odprl s pesmijoDespierta, ki je precej rockersko obarvana nadaljeval pa z balado, ki gre hitro v uho Hasta el final.

Za njim je na oder prišla skupina Matute in množico ogrela med drugim tudi s priredbo pesmi I’m so excided. Odpeli so tri pesmi in luči so ponovno ugasnile. Po nekaj minutnem kričanju »Anahi! Anahi! Anahi,« se je zaslišala uvodna glasba njene pesmi Para que. Pričel se je spektakularni plesni šov njenih plesalcev in kmalu je izza odra prišla tudi ona in navdušila s svojim izvrstnim glasom.
Prepevala je tako svoje stare, kot nove uspešnice, od Salvame, Mi delirio, Me hipnotizas, pa vse do Pobre tu alma. Pri slednji je Any na odru dela družbo tudi gigantska lutka vudu. Hmmmm le kdo se ji je tako zameril, da se je zvezdnica, katere morda še najbolj nenavadna zahteva je bila točno določena zahteva kako mora biti oblečen njen voznik avtomobila, zatekla k črni magiji? Množico je užalostila s svojimi baladami Aleph, Alergico in Te puedo escuchar. Zagotovo se še vsi spomnimo, da je pri pesmi Te puedo escuchar marsikdaj potočila na odru kakšno solzico, tokrat pa je na oder ponovno povabilaPenyo, ki sta pesem odpela v duetu in množica ga je z navdušenjem pozdravila. Končala je s pesmimaMi Delirio, katero je odpela kar v prisilnem jopiču, takšnem, ki ga je uporabila tudi v videospotu in Me hipnotizas.


ŠAMPANJEC V VREDNOSTI 200€
Po koncertu smo se prav tako samo Slovenke v spremstvu dveh Špank odpravili nazaj v hotel, v katerem je bila nastanjena celotna ekipa. Nekateri smo se posedli v baru hotela, drugi v lobiju. Eni bolj zaspani, drugi z velikimi pričakovanji, da bi lahko ponovno videli in objeli Anahi.
Čez vso noč je na vsake toliko kdo prišel v lobi pozdravit vse prisotne. Tako je ves navdušen nad Slovenijo bil zaljubljeni Nacho, član skupine Matute, ki je v našo državico poslal tudi pozdravčke z upanjem, da se bodo kmalu predstavili tudi našemu širšemu občinstvu. »Pozdravčki v Slovenijo. Hvala lepa vsem. Upam, da bomo kmalu prišli kot spremljevalci Anahi tudi k vam. Najlepša hvala.«
V bar pa si je po pijačo prišel tudi postaven Gvatemalec Carlos Penya, ki je s svojim glasom in stasom ‘okužil’ vse prisotne. Kot zanimivost naj povemo, da je njegova pričeska njegov zaščitni znak. Za časa nastopov na Latin American Idol ga je komisija namreč pokritizirala in od njega zahtevala, da se ostriže in naredi drugačen videz, saj mu ta naj ne bi pristajal. Ko je nastopil v naslednjem krogu, tega še vedno ni storil in žiriji odgovoril, da niti ne namerava, saj je takšen njegov stil, ki ga ne namerava spremeniti. Z veseljem se je fotografiral in poziral pred fotografi in vse lepo pozdravil.
V hotel je prišel tudi neznani hrvaški gost hotela, ki je dekleta, ki so sedela v lobiju z neznanim razlogom počastil tudi s šampanjcem. To pa ni bil kr nek šampanjec, pač pa šampanjec v vrednosti približno 200 evrov. Očitno je imel resnično preveč denarja, saj je receptorki pustil napitnino vrednosti 30 evrov.
Okrog 6 ure zjutraj je komaj prebujena Anahi prišla v lobi. Kjer se je od nas poslovila s sledečimi besedami: »Srečen božič in srečno novo leto, dekleta!«


UPANJE OSTAJA
Da Anahi ni prišla v našo državo, še ne pomeni, da ne bo prišla nikoli več. Guillermo Rosas, njen menedžer, je namreč kar sam odločno, brez kakršnega koli kančka dvoma, povedal, da še bodozagotovo vrnili v Slovenijo. Prvo je to povedal, ko sta z Anahi popoldan prispela v hotel, kasneje pa je to ponovil tudi pri poslavljanju v ponedeljek zjutraj. Kdaj pa? Očitno se bo ponavljala zgodovina, saj naj bi v Evropo ponovno prišla meseca marca. Te besede je sicer malo manj odločno kot Guillermo ponovil tudi organizator vseh koncertov po Evropi, Andrei iz podjetja Lite Box.

2 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Hola! Solo una cosa! Si publicas articulos de otros paises tmb tienes q dar creditos! En este caso el autor de ese articulo es pagina eslovena www.sweetstars.com !!!

    ОдговориИзбриши