La estrella de ''Rebelde'' en Zagreb, Croacia

Meksička pop princeza i glumica Anahi Giovanna Puente Portilla napokon stiže u Hrvatsku! Svoj prvi koncert u Hrvatskoj će održati u Zagrebu, u Boćarskom domu, 19. prosinca 2010.
Anahi je dosad glumila u desetak filmova, a široj publici se približila u seriji 'Clase 406' u kojoj je tumačila jedan od glavnih likova, no svjetsku popularnost je stekla tek zahvaljujući seriji 'Rebelde', u kojoj je bila i glavni vokal benda RBD kojeg su producenti zbog velike popularnosti odlučili pretvoriti u stvarni bend.
Do osnivanja skupine RBD Anahi je objavila tri samostalna albuma, sa RBD-om je objavila zajednički album i odradila nekoliko velikih i uspješnih turneja, a nakon raspada benda iz serije, Anahi nastavlja sa samostalnom glazbenom karijerom. Krajem 2009. godine izdala je svoj četvrti samostalni album 'Mi Delirio' te će u sklopu svjetske turneje album u prosincu predstaviti i u Hrvatskoj. Anahi je do sada prodala preko tri milijuna albuma diljem svijeta, na Twitteru ima više od milijun sljedbenika, a časopis People u Španjolskoj ju je smjestio na prvo mjesto liste najutjecajnijih osoba Latinske Amerike.
Koncert će se održati 19. prosinca 2010. u Boćarskom domu u Zagrebu. Ulaznice po cijeni od 220 kuna za parter, 250 kuna za fan pit, te 500 kuna za VIP ulaznice koje uključuju meet&greet s izvođačicom, možete nabaviti na svim prodajnim mjestima diljem Hrvatske i inozemstva u sustavu Eventim.

Нема коментара:

Постави коментар